Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(643 niezalogowanych)
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Yatsek napisał:
buniusia79 napisał:
Taka karma widać
to od dzis piszym ze tutaj daja prace jak leci komukolwiek i gdziewkolwiek i placa za to bajkowe pieniadze, mowmy ze norwezki sa ladne a nory nie sa prostakami, mowmy ze polski jest tu nieoficjalnym urzedowym i znajomosc angielskiebo czy ba norweskiego szkodzi, a do tego ze kazda rodzina z dzieckiem dostaje od razu po przyjezdzie tu za darmo mieszkanie...

deszcz plusow z ojczyzny by sie wtedy zapewne posypal....

nie chodzi chyba o to aby pisac same pozytywne rzeczy jak to wszystko jest super,czasem za negatywne opinie tez mozna dostac plusa, ale to chyba chodzi o to "cos"

szczerze mowiac spodziewalem sie plusa za moja poprzednia wypowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Yatsek napisał:
buniusia79 napisał:
Taka karma widać
to od dzis piszym ze tutaj daja prace jak leci komukolwiek i gdziewkolwiek i placa za to bajkowe pieniadze, mowmy ze norwezki sa ladne a nory nie sa prostakami, mowmy ze polski jest tu nieoficjalnym urzedowym i znajomosc angielskiebo czy ba norweskiego szkodzi, a do tego ze kazda rodzina z dzieckiem dostaje od razu po przyjezdzie tu za darmo mieszkanie...

deszcz plusow z ojczyzny by sie wtedy zapewne posypal....

Zapomniales dodac, ze pracodawcy sami dzwonia z porpozycjami. Wystarczy napisac ogloszenie na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Yatsek napisał:

mowmy ze norwezki sa ladne a nory nie sa prostakami:

No cos ty !!!!! Za takie teksty, to leca minusy !!!! Po tylu latach i jeszcze tego nie zauwazyles ?!
Zeby dostac plusa, to Polacy super, a Norwedzy beeeeeee..,.......... , bo wtedy polskie ego rosnie w gore
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
Ponura_Panda napisał:
Po tym jak "wyżebrałem" 85 oklasków "nierozważnie" założyłem temat o POWSTANIU WARSZAWSKIM i proszę... 78... ale jakoś żyję, chociaż ciężko mi o tym pisać
...wystarczyło wspomnieć i proszę... kolejne dwa minusy
76
chyba założę sobie ze trzy lipne konta żeby dawać sobie oklaski i z pięć kolejnych by rzucać negatywy wszak Polakiem jestem i zawistny być muszę

Pandziu masz plusa żebyś już tak nie rozpaczał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Załatwię pracę za plusa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Ponura_Panda napisał:

za plusa zalatwie namiary na kogos kto zalatwia prace za plusa

Uważaj! Bo mnie się minusy zaczynają sypać za głupi żart
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Jak myslicie, czy oceny na forum maja jakas wartosc? Probuje doszukac sie jakiejs terorii, algorytmu, badz sensu przyznawania ocen, ale nie widze go.

Nie doszukuj sie, szkoda czasu

Ja np. nie zabieralam glosu na forum juz od kilku dni, dzis w wolnej chwili zagladam - a tu o 10 minusow wiecej

Loguje sie taki jelop na forum i klik, klik co kilka godzin

Jelopie, dzialaj na zdrowie - zajrze znowu za kilka dni i tak sie zmartwie, ze moze nawet sie rozplacze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok